Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0, Oiva Hattara

Syysretki Verlaan 31.8.2024

Seura järjestää peruuntuneen Saarenmaan retken korvaajaksi retken Verlan tehdaskylään, joka on myös UNESCO:n maailmanperintökohde. 

Retki tehdään lauantaina 31.8.2024 siten, että lähtö Helsingin seudulta on aamulla klo 9-10 aikaan ja takaisin palataan noin kello 18 mennessä. Suunnitelmissa on piipahtaa menomatkalla Mustilan arboretumissa, joka on aivan tien varrella. Molemmissa kohteissa seura tilaa ja maksaa opastuksen.

Seura tarjoaa jäsenilleen matkustamisen, museokortittomien pääsymaksut sekä lounaan Verlassa. Matka hoidetaan ilmoittautuneiden määrästä riippuen parilla henkilöautolla tai yhteisellä bussilla.

Retkelle täytyy ilmoittautua sitovasti (vain sairauden kaltaiset perumissyyt hyväksytään) viimeistään sunnuntaina 11.8.2024 sähköpostiviestillä osoitteeseen heikki.poroila@gmail.com. Tuon päivämäärän jälkeen otetaan retkelle mukaan jälki-ilmoittautuneita vain siinä tapauksessa, että valitussa matkustusvälineessä on tilaa. Määrällistä enimmäismäärää ei ole etukäteen päätetty, vaan asia hoidetaan tilanteen mukaan.

Retkelle ovat toki tervetulleita myös seuraan kuulumattomat puolisot, lapset ja muut retkestä kiinnostuneet. Muilta kuin seuran jäsenmaksun maksaneilta koko reissu + sisäänpääsyt + yhteinen lounas maksaa vain 30 euroa. 

Jos siis haluat mukaan lauantaina 31.8.2024 koko päivän retkelle Verlan tehdasmuseoon, ilmoittaudu 11.8.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen heikki.poroila@gmail.com.